Wie zijn wij?

Nicole Neijts geeft sinds 2008 met veel plezier autorijles in Heesch en omgeving. In 2016 zijn Walter en Nicole samen eigenaar geworden van de autorijschool.

Nicole:

“Het is een mooi vak  vanwege  de diversiteit aan leerlingen en mijn motivatie om alles uit de leerling te halen. In de rijles is mijn doel om het serieuze met het aangename te combineren. Vanaf 2011 ben ik me gaan specialiseren in rijangst. Naast begeleiden van mensen met een rijbewijs die angstig zijn geworden, is in de rijopleiding er een toename gekomen van leerlingen die om wat voor reden dan ook, meer aandacht vragen. Ik help ze graag daarmee.”

Walter Drijvers is mijn echtgenoot en enthousiast gemaakt voor het vak. Vanaf 2016 is hij ook bevoegd rijinstructeur en met groot plezier legt hij je uit hoe de auto en het verkeer werkt. Walter zorgt altijd voor een prettige sfeer waarin je gewoon jezelf mag zijn. Hij gaat je met al zijn enthousiasme alles meegeven om een veilige bestuurder te worden.

Walter:

” Het was een hele switch die ik ruim 6 jaar geleden maakte maar een hele goede keus gebleken. Het is iedere dag weer geweldig leuk om jonge mensen ‘de weg op te helpen.’ Lesgeven is wat mij betreft het allerleukst in de auto. Enorme voldoening haal ik uit deze resultaten.”